Fagentreprise

Hvis du har ombygnings opgaver eller enkeltstående opgaver for en håndværker er en fagentreprise den mest oplagte løsning for dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

Hvis du skal have skiftet tag, bygget en udestue eller lavet nyt køkken så kan fagentreprise være den rigtige løsning for dig.

 

Fagentreprise

Når du vælger en løsning med en fagentreprise så sørger du selv for alt papir- og koordineringsarbejdet. Det vil sige udarbejdelse af tegninger og indhentning af offentlige tilladelser, men også indhentning af tilbud fra forskellige håndværkere, koordinering af tidsplaner og hvornår de forskellige håndværkere skal komme samt evt. tvister mellem dem (der kan jo komme uforudsete forsinkelser). Du betaler også fakturaer til hver enkelt håndværker.

 

Du skal med andre ord kun vælge en fagentreprise hvis du har god tid og overblik og det drejer sig om mere enkeltstående håndværker opgaver.

Hos TimberDan hjælper vi dig gerne med alle tre typer af entreprise opgaver. Sammen aftaler hvilken løsning der er bedst for dig og dit byggeri.

 

Vi anbefaler dig at huske følgende to ting:

  • I totalentreprisen er det entreprenøren der har det endelige ansvar for selve byggeriet, mens det er dig der har ansvaret som bygherre når det gælder hovedentrepriser og fagentrepriser.

  • I hovedentrepriser og fagentrepriser er der ikke inkluderet et uvildigt tilsyn der checker evt. fejl og mangler ved det færdige arbejde. Det er dit ansvar som bygherre at checke. Vi anbefaler derfor altid at du allierer dig med en uvildig rådgiver der sørger for tilsyn med udførelse af (del)opgaverne undervejs. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at anbefale en kompetent rådgiver. 

Kontakt os og fortæl hvad du har i tankerne, så vi får sat det helt rigtige tilbud sammen til dig!