Hovedentreprise

Hvis du allerede har tegningerne til dit nybyggeri eller din tilbygning klar, og tilladelserne fra de offentlige myndigheder er på plads, så har du brug for en hovedentreprenør til at udføre opgaven.

Hvordan kan vi hjælpe?

En hovedentreprise er en mindre udgave af en totalentreprise – det er de samme opgaver du skal have løst men her står du selv for den indledende del med udarbejdning af tegninger og indhentelse af tilladelse.

Hovedentreprise

 Med en hovedentreprise løser vi til gengæld alle de håndværksmæssige opgaver for dig hos TimberDan. Du vil stadigt få alle fordelene ved en entreprenør såsom at du modtager én samlet faktura og du har én fast kontakt person hos TimberDan. 

Du kan koncentrere dig om at glæde dig til din nye bygning eller tilbygning og så tager vi os af alt det praktiske med at overholde tidsplanen og budgettet, koordinere håndværkere og levering af materialer.

Hovedentreprenør løsningen er den mest benyttede når det gælder nybyggeri og tilbygninger for private personer. Lad os hjælpe dig med at få dit byggeri til at være noget du glæder dig over!