Helhjertet & personlig service

For at du kan få et godt resultat bruger vi kvalitetsprodukter
og de bedste leverandører vi kan finde til prisen.
Vi er passionerede om vores arbejde hos TimberDan og garanterer
at vi følger din opgave helt til dørs.

Renovering & restaurering

Dit hus eller lejlighed bliver præget af tidens tand. Hos TimberDan kan vi hjælpe dig med at genskabe de originale detaljer med en nænsom, holdbar og smuk restaurering. Med dygtigt tømrer- og snedker-arbejde gør vi vort bedste for at bibeholde de oprindelige detaljer med kærlighed til tidligere tiders håndværk. Det gør vi bl.a. ved at bruge produkter og leverandører der kan hjælpe med at genskabe dét der er ved at gå tabt, så det holder også til kommende generationer.

Hvis det er en decideret renovering du har brug for, så har vi stor erfaring med netop den type opgaver. Som du kan se under vores referencer så er det især svampe- og rådskader vi er eksperter i at renovere foruden tagkonstruktioner og skiftning af bindingsværk. Men vi elsker udfordringer hos TimberDan, så har du brug for hjælp til en hel anden type bygningsrenovering, så kontakt os endelig og lad os få en snak om dit projekt.

 

Tilbyg og nybyg

NYBYGGERI/TILBYGNINGER

Hvis du går og drømmer om at bygge et hus fra grunden er der mange beslutninger der skal tages, inden det første spadestik tages. Det gælder uanset om det er dit firma der skal udvide eller du vil bygge ny privat bolig. Hos TimberDan er vi gerne behjælpelige med at gøre dine drømme til virkelighed, så resultatet bliver nøjagtigt dét nybyggeri som du går og drømmer om. Vi foreslår derfor at du kontakter os for råd og dåd allerede under planlægningen af dit byggeri. Vi giver selvfølgelig også gerne en hånd med når selve byggeriet går i gang, uanset om det er en stor eller lille opgave.

Er huset eller firma domicilet blevet for lille er den nærliggende løsning ofte en tilbygning. Her er det vigtigt at tilbygningen både passer i stil og indretning til den bygning du tager udgangspunkt i. Det er derfor vigtigt at du tænker på valg af materialer og design før arbejder går i gang, og det gøres bedst med en håndværker på sidelinjen.  

TimberDan har stor erfaring med både nybyggeri og tilbygninger og vi kan stå for hele totalenterprisen eller bidrage som underleverandør.

Rådgivning

Hvis du selv ønsker at udføre hele eller dele af dit byggeprojekt, så står vi altid til rådighed med gode tips og forslag hos TimberDan. Det gælder både udformningen og designet på dit byggeri men også når det gælder valg af materialer. Vi kan også hjælpe dig med at indkøbe og levere de materialer du har brug for.

Vi hjælper også gerne med at afklare for dig om det er nødvendigt at skifte din tagkonstruktion eller om bindingsværket er råddent.

Intet spørgsmål er for stort eller lille, så længe vi får lov at snakke om vores passion for træ! Ring til os. 

Forsikringsskader

Har du en akut opstået skade som følge af ubudne gæster, stormens rasen, brandskade eller vandskade så kontakt os hos TimberDan. Vi rykker hurtigt og effektivt ud og sikrer at skaden ikke bliver værre før selve reparationen kan gå i gang.

Vi skifter let vindueskarmen eller sørger for en ny (midlertidig) dør. Og er det vind eller vand der har lavet ravage så sørger vi også for hurtigst muligt at begrænse skaderne.

Vi sørger for at afregne direkte med din forsikring.

Kontakt os for et hurtigt og uforpligtende tilbud så du kan sove trygt i nat!

 

Offentlig

Virksomheder

Private

TimberDan
udføre opgaven