Totalentreprise

Vi har lang og stor erfaring med at koordinere større byggearbejder hvor der også er andre håndværkere involveret.

Hvordan kan vi hjælpe?

Hvis du skal i gang med et nybyggeri af et helt hus, en udlejnings ejendom eller nyt firma domicil, giver det god mening at vælge TimberDan som din totalentreprenør.

Totalentreprenør

Når du vælger en totalentreprise samler du alle dine opgaver hos ét firma. Det gælder alt fra udarbejdelse af tegninger, indhentning af tilbud fra underleverandører, udarbejdelse af tilbud og tidsplan, aftaler med andre håndværkere og ikke mindst hjælp til valg af materialer. Vi søger også for ansøgningen om byggegodkendelsen samt kontakt til andre offentlige myndigheder. Og så får du én samlet faktura til sidst.

En totalentreprise er med andre ord en ”all-inclusive” løsning på et større byggeri så alle opgaverne bliver udført i den rigtige rækkefølge. Du sparer både tid og bekymringer ved at vælge en løsning med en totalentreprenør hvor du har kun én kontakt person undervejs.

Det er vigtigt du har tillid til dit valg af totalentreprenør og TimberDan er det naturlige valg. Vi har erfaringen og ekspertisen inden for totalentrepriser og et godt og leveringsdygtigt netværk af fagfolk i ryggen.

Totalentrepriser egner sig bedst til nybyggeri af f.eks. firmadomiciler, helårsboliger eller sommerhuse.